Corn chowder

Corn chowder

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
94 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,100 kg Valio Eila® voita
1,000 kg Food Service valkosipulikuutiota
0,050 kg Food Service valkosipulikuutiota
2,500 kg Valio isoja juurespaloja
1,000 kg Food Service maissia
1,500 kg kanalientä
Lisäksi
0,500 kg pekonia paahdettuna
0,500 kg Food Service maissia
  tuoretta basilikaa hienonnettuna
  lehtipersiljaa hienonnettuna
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Freesaa sipulit voissa.

  • Lisää juurespalat ja maissi. Kuumenna ja lisää kanaliemi.

  • Soseuta kun juurekset ovat kypsyneet pehmeiksi.

Lisäksi
  • Hienonna paahdettu pekoni ja lisää ne keittoon yhdessä maissien ja yrttien kanssa.

  • Kuumenna keitto ja tarjoa heti.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!