Corn chowder

Corn chowder
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Corn chowder

Corn chowder

Ainekset20 annosta

0.100 kg
1.000 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.050 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
2.500 kg
1.000 kg
pakastemaissia
1.500 kg
kanalientä

Lisäksi

0.500 kg
pekonia paahdettuna
0.500 kg
pakastemaissia
0.000 kg
tuoretta basilikaa hienonnettuna
0.000 kg
lehtipersiljaa hienonnettuna

Ohje

  1. Freesaa sipulit voissa.
  2. Lisää juurespalat ja maissi. Kuumenna ja lisää kanaliemi.
  3. Soseuta kun juurekset ovat kypsyneet pehmeiksi.
  4. Lisäksi

  5. Hienonna paahdettu pekoni ja lisää ne keittoon yhdessä maissien ja yrttien kanssa.
  6. Kuumenna keitto ja tarjoa heti.
kpl
g
7.0 kg
91 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
91 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
91 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.