Crème fraîche silakat

Crème fraîche silakat
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Crème fraîche silakat

Crème fraîche silakat

Silakasta on moneksi! Tämä täyteläinen herkku aateloidaan crème fraîchella.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

1.600 kg
silakkafileitä, pakaste
0.212 kg
pakaste purjoviipaleita
0.250 kg
pakasteherneitä
0.020 kg
sitruunamehua
0.600 kg
0.006 kg
suolaa
0.002 kg
mustapippuria myllystä
0.010 kg
hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Asettele silakat 1/1 GN vuokaan ja lisää päälle purjot, herneet ja sitruunamehu. Vuoraa crème fraîchella ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
  2. Paista 185 °C uunissa n. 25-30 min. Koristele tuoreella tillillä.
kpl
g
3.0 kg
151 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
151 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
151 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.