Croc monsieur croissant

Croc monsieur croissant
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Croc monsieur croissant

Croc monsieur croissant

Täytettynä ja toiseen kertaan paistettuna croissantin maku tiivistyy entisestään ja maku on suorastaan vastustamaton. Tämä croissant on erinomainen leivonnainen hävikin hallintaan, sillä tässä voit hyödyntää yli jääneet croissantit ja hieman kuivahtanut leivonnainen saa uuden elämän.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset10 kpl

0.700 kg
0.700 kg (10 kpl à 0.070 kg)

Kostutus

0.150 kg
0.150 kg (10 kpl à 0.015 kg)

Täytteet

0.400 kg
0.350 kg
palvikinkkua
0.012 kg
Dijon-sinappia
0.100 kg
0.862 kg (10 kpl à 0.086 kg)

Kuorrute

0.130 kg
0.150 kg
0.280 kg (10 kpl à 0.028 kg)
1.992 kg (10 kpl à 0.199 kg)

Ohje

  1. Paista croissantit. Voit käyttää myös edelliseltä päivältä jääneitä croissantteja.
  2. Halkaise jäähtyneet croissantit.
  3. Kostuta pinta maidolla.
  4. Pursota croissant pohjalle juustotäytettä ja laita kinkkusiivupäälle. Laita dijon sinappia ohuelti kinkun päälle. Ripottele juustoraastetta .
  5. Laita kansi päälle ja pursota pinnalle raita juustotäytettä ja dippaa croissantti juustoraasteeseen.
  6. Paista croissantteja 220°C:ssa uunissa vielä 7 min.
kpl
g
1.0 kg
238 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
238 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
238 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.