Croissant esitaikinalla

Valio Food Solutions

Croissant esitaikinalla

Ainekset57 kpl

Esitaikina

0.500 kg
vettä
0.050 kg
hiivaa
0.500 kg
vehnäjauhoja
1.050 kg (57 kpl à 0.018 kg)

Taikina

1.050 kg
esitaikinaa
0.500 kg
vettä
0.100 kg
0.045 kg
suolaa
0.050 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.100 kg
1.400 kg
vehnäjauhoja
1.200 kg
4.745 kg (57 kpl à 0.083 kg)
5.795 kg (57 kpl à 0.102 kg)

Ohje

  1. Valmista esitaikina. Sekoita kylmään veteen hiiva ja jauhot. Anna taikinan käydä kylmiössä yli yön.
  2. Sekoita esitaikinan joukkoon taikinan muut aineet.
  3. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4. Anna taikinan levätä kylmiössä noin puoli tuntia. Kauli taikina 1x3 ja anna levätä kylmiössä 2 tuntia.
  4. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto croissant-leikkurilla kolmioiksi. Rullaa kolmiot croissanteiksi.
  5. Nostata croissantit max 33 asteessa.
  6. Paista croissantit 200 asteisessa uunissa noin 20 min. Paiston alussa höyrytys.
kpl
g
4.7 kg
369 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
369 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g
Kalsium
44 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
369 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g
Kalsium
44 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›