Croissantpretzel

Croissantpretzel
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Croissantpretzel

Croissantpretzel

Ainekset10 annosta

0.700 kg
pakaste croissantteja
2.000 kg
vettä
0.030 kg
ruokasoodaa
0.050 kg
Valio kokomunamassaa
0.070 kg
sormisuolaa

Lisäksi

0.050 kg
0.140 kg
salaattisekoitusta
0.140 kg
palvikinkkua
0.240 kg

Ohje

  1. Sulata croissantit.
  2. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon sooda.
  3. Keitä croissantteja n 30 sekuntia. Valuta vesi pois.
  4. Voitele kokomunamassalla ja lisää päälle suola.
  5. Paista kypsiksi.
  6. Lisäksi

  7. Halkaise jäähdytetyt croissantit ja täytä.
kpl
g
1.3 kg
32 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
32 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
2,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
32 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
2,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.