Laadukas brioch-leipä, juusto ja kinkku tekevät herkullisimman Croque monsieur:n. Tätä kannattaa valmistaa isot pellit ja lämmittää tilauksen mukaan. Lisukkeeksi vihersalaatti ja lounas tai iltapala on valmiina.
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Laadukas brioch-leipä, juusto ja kinkku tekevät herkullisimman Croque monsieur:n. Tätä kannattaa valmistaa isot pellit ja lämmittää tilauksen mukaan. Lisukkeeksi vihersalaatti ja lounas tai iltapala on valmiina.
Taikina | |
---|---|
1.000 kg | vettä |
0.075 kg | |
0.030 kg | suolaa |
0.150 kg | sokeria |
0.080 kg | hiivaa |
0.400 kg | kananmunia |
0.200 kg | |
2.200 kg | vehnäjauhoja |
4.135 kg (75 kpl à 0.055 kg) | |
Täyte | |
1.700 kg | |
1.500 kg | |
0.900 kg | |
0.075 kg | Dijon-sinappia |
0.003 kg | jauhettua mustapippuria |
4.178 kg (75 kpl à 0.056 kg) | |
Pinnalle | |
0.500 kg | |
0.600 kg | |
1.100 kg (75 kpl à 0.015 kg) | |
9.413 kg (75 kpl à 0.126 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.