Croque monsieur

Valio Food Solutions

Croque monsieur

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset75 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.030 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.080 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.200 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
4.135 kg (75 kpl à 0.055 kg)

Täyte

1.700 kg
1.500 kg
0.900 kg
0.075 kg
Dijon-sinappia
0.003 kg
jauhettua mustapippuria
4.178 kg (75 kpl à 0.056 kg)

Pinnalle

0.500 kg
0.600 kg
1.100 kg (75 kpl à 0.015 kg)
9.413 kg (75 kpl à 0.126 kg)

Ohje

  1. Leipä

  2. Valmista leipä edellisenä päivänä.
  3. Vaivaa taikinan aineet taikinaksi. Anna taikinan levätä 30 minuuttia.
  4. Muotoile ohueksi levyksi ja nosta 58 x 43 cm:n voideltuun vuokaan.
  5. Nostata.
  6. Paista 200°C:ssa n. 30 min.
  7. Täyttäminen

  8. Leikkaa leipä ohuiksi levyiksi.
  9. Levitä ensimmäiselle levylle koskenlaskija juustoa. Sekoita kinkun joukkoon juustoraaste, sinappi ja pippuri. levitä sulatejuuston päälle. .
  10. Laita toinen levy leipää päälle ja paina tiiviisti kiinni täytteeseen.
  11. Levitä pinnalle kerros sulatejuustoa ja ripottele juustoraastetta tasainen kerros.
  12. Paista 200°C:ssa uunissa kullan keltaiseksi.
  13. Leikkaa paloiksi.
kpl
g
9.0 kg
251 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
251 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g
Kalsium
245 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
251 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g
Kalsium
245 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›