Cupcake

Cupcake

Teollisuus
345 kcal / 100g
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Taikina
0,400 kg Valio Eila® voita
0,500 kg sokeria
0,020 kg vaniljasokeria
0,030 kg leivinjauhetta
0,780 kg vehnäjauhoja
0,480 kg kananmunia
0,800 kg Valio ruokajogurttia
3,010 kg 50 kpl á 0,060 kg
Täyte
0,900 kg Valio vadelmatäyte runsasta
0,900 kg 50 kpl á 0,018 kg
Kuorrute
0,400 kg Valio Eila® voita
0,400 kg Valio Oivariini® vähemmän suolaa ValSa® rasvaa
0,500 kg tomusokeria
0,100 kg Valio Eila® maitojuomaa 3%
0,001 kg elintarvikeväriä
1,401 kg 50 kpl á 0,028 kg
5,311 kg 50 kpl á 0,106 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Taikina
  • Sekoita voi ja kuivat aineet sekaisin.

  • Lisää ruokajogurtti ja kananmunat. Sekoita nopeasti sekaisin.

  • Annostele cupcake vuokiin.

  • Paista 175°:ssa n. 20 min.

  • Täytä cupcaket vadelmatäytteellä heti paiston jälkeen.

Kuorrute
  • Vaahdota tomusokeri, voi ja oivariini.

  • Lisää maito ja elintarvikeväri.

  • Koristele cupcaket haluamallasi tavalla.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!