Dauphinoise

Dauphinoise
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Dauphinoise

Dauphinoise on ranskalainen klassikkoherkku, joka sopii mainiosti osaksi joulupöytää tai lisukkeeksi jouluisiin lautasannoksiin.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset10 annosta

Ohje

  1. Sekoita mausteet ruokakerman joukkoon. Kokoa raaka-aineet (perunat, kermaseos ja juustot) kerroksittain 1/1 100 GN -vuokaan, niin että juustoraaste jää pinnalle.
  2. Paista 185 °C uunissa 30-45 min.
kpl
g
2.3 kg
129 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
129 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
129 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.