Dauphinoise

Dauphinoise
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Dauphinoise

Dauphinoise on ranskalainen klassikkoherkku, joka sopii mainiosti osaksi joulupöytää tai lisukkeeksi jouluisiin lautasannoksiin.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset10 annosta

1.500 kg
0.700 kg
0.003 kg
suolaa
0.001 kg
muskottipähkinää
0.001 kg
mustapippuria myllystä
0.030 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.300 kg
0.100 kg
0.100 kg

Ohje

  1. Sekoita mausteet ruokakerman joukkoon. Kokoa raaka-aineet (perunat, kermaseos ja juustot) kerroksittain 1/1 100 GN -vuokaan, niin että juustoraaste jää pinnalle.
  2. Paista 185 °C uunissa 30-45 min.
kpl
g
2.3 kg
128 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
128 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
128 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.