Siirry sisältöön
Dauphinoise
Reseptiyhteistyö

Dauphinoise

Dauphinoise on ranskalainen klassikkoherkku, joka sopii mainiosti osaksi joulupöytää tai lisukkeeksi jouluisiin lautasannoksiin.

Dauphinoise

Ainekset


Ohje

  1. Sekoita mausteet ruokakerman joukkoon. Kokoa raaka-aineet (perunat, kermaseos ja juustot) kerroksittain 1/1 100 GN -vuokaan, niin että juustoraaste jää pinnalle.
  2. Paista 185 °C uunissa 30-45 min.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 351 kcal
Proteiini 15,4 g
Hiilihydraatti 23,7 g
Rasva 22,9 g
Tyydyttynyt rasva 13,4 g
Ravintokuitu 1,9 g
Suola 1,5 g
Kalsium 366 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 152 kcal
Proteiini 6,7 g
Hiilihydraatti 10,3 g
Rasva 9,9 g
Tyydyttynyt rasva 5,8 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search