DELI Valio Kippari® savuporoleipä

Valio Food Solutions

DELI Valio Kippari® savuporoleipä

Ainekset10 annosta

Leipä

0.630 kg

Tuorejuustolevite

0.200 kg
0.100 kg

Täytteet

0.194 kg
tomaattia
0.240 kg
0.200 kg
kylmäsavuporoa
0.200 kg
maustekurkkua

Ohje

  1. Sulata ruiskiekot.
  2. Valmista tuorejuustolevite. Sekoita tuorejuusto ja maitorahka keskenään ja vaahdota ilmavaksi levitteeksi.
  3. Täytä leivät ohjeen mukaisilla täytteillä.
kpl
g
1.8 kg
162 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
162 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
1,7 g
Kalsium
98 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
162 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
1,7 g
Kalsium
98 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›