Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
DELI Valio Kippari® savuporoleipä
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
DELI Valio Kippari® savuporoleipä
DELI Valio Kippari® savuporoleipä
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
10 annosta
Leipä
0.630 kg
Valio ruiskiekkoja
Tuorejuustolevite
0.200 kg
Valio Viola® kevyt maustamatonta tuorejuustoa
0.100 kg
Valio maitorahkaa laktoositon
Täytteet
0.194 kg
tomaattia
0.240 kg
Valio Kippari® viipaleita
0.200 kg
kylmäsavuporoa
0.200 kg
maustekurkkua
Ohje
Sulata ruiskiekot.
Valmista tuorejuustolevite. Sekoita tuorejuusto ja maitorahka keskenään ja vaahdota ilmavaksi levitteeksi.
Täytä leivät ohjeen mukaisilla täytteillä.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
1.8 kg
Laktoositon
162
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio ruiskiekko halkaistu 63 g x 70 / 4,41 kg
Valio Viola® kevyt e200 g maustamaton tuorejuusto laktoositon
Valio maitorahka 5 kg laktoositon
Valio Kippari® e900 g sulatejuustoviipale laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
162 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
1,7 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
162 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
1,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›