DELI Valio Polar® katkarapuleipä

Valio Food Solutions

DELI Valio Polar® katkarapuleipä

Ainekset10 annosta

Leipä

0.800 kg

Katkarapu-juustotäyte

0.200 kg
0.100 kg
majoneesia
0.300 kg
0.300 kg
0.037 kg
varsiselleriä kuutioina
0.005 kg
hienonnettua tilliä
0.004 kg
hienonnettua persiljaa
0.010 kg
sitruunamehua
0.015 kg
chilikastiketta
0.050 kg

Väliin

0.127 kg
lehtisalaattia
0.050 kg
herneenversoja

Ohje

  1. Sulata isopehmot.
  2. Valmista katkarapu-juustotäyte sekoittamalla aineet keskenään, katkaravut sulatettuna
  3. Laita lehtisalaattia isopehmojen sisään. Annostele katkarapu-juustotäyte salaatin päälle. Koristele herneenversoilla.
kpl
g
2.0 kg
239 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
239 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g
Kalsium
138 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
239 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g
Kalsium
138 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.