Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
DELI Valio Viola® kylmäsavulohileipä
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
DELI Valio Viola® kylmäsavulohileipä
DELI Valio Viola® kylmäsavulohileipä
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
10 annosta
Leipä
0.800 kg
Valio isopehmoja
Tuorejuustolevite
0.200 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
0.100 kg
Valio maitorahkaa
Täytteet
0.200 kg
rapeaa salaattia
0.500 kg
Valio kylmäsavu kirjolohifileetä
0.194 kg
tomaattia
Ohje
Sulata isopehmosämpylät.
Valmista tuorejuustolevite. Sekoita tuorejuusto ja maitorahka keskenään ja vaahdota ilmavaksi levitteeksi
Levitä levite sämpylöiden sisään ja täytä sämpylät ohjeen mukaisilla täytteillä.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
2.0 kg
Vähälaktoosinen
196
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio isopehmo halkaistu 80 g x 30 / 2,4 kg laktoositon
Valio Viola® 1,5 kg maustamaton tuorejuusto laktoositon
Valio maitorahka 5 kg laktoositon
Valio kylmäsavu kirjolohifilee viipaloitu 400-600 g x n. 10 / 5 kg
Ravintosisältö annoksessa
Energia
196 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
196 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›