Dijon-sinappikastike

Dijon-sinappikastike
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Dijon-sinappikastike

Dijon-sinappikastike

Ainekset10 annosta

0.002 kg
0.085 kg
pakastesipulikuutioita
0.015 kg
vihreää kardemummaa
0.200 kg
kanalientä
0.300 kg
0.200 kg
0.015 kg
karkeaa Dijon-sinappia
0.006 kg
suolaa
0.000 kg
vaaleaa suurustejauhetta Maizena

Ohje

  1. Kuullota sipulikuutiot ja rosmariininoksa voissa.
  2. Lisää muut aineet ja kuumenna hetki sekoitellen.
  3. Poista rosmariininoksa ennen tarjoilua.
  4. Suurusta halutessasi maizenalla.
kpl
g
8.0 kg
167 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
167 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
167 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.