Dippitortut

Dippitortut
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Dippitortut

Helppo dippailtava jälkiruoka valmistuu torttutaikinasta. Valmista dipiksi minttusuklaakastiketta ja chili-omenahilloa. Tämä jälkkäri toimii loistavasti jälkiruokabuffetissa useamman vaihtoehtoisen dipin kanssa.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset10 annosta

Tortut

0.500 kg
voitaikinalevyjä , pakaste
0.026 kg
kananmunaa

Minttu-suklaakastike

0.200 kg
0.400 kg
minttusuklaata

Chili-omenahillo

0.010 kg
punaista chiliä
0.200 kg
0.500 kg

Ohje

  1. Tortut

  2. Sulata torttutaikinalevyt ja leikkaa n. 1 cm levyisiksi tangoiksi. Kieritä tankoihin kierteitä tai muotoile haluamaasi muotoon. Voitele taikinapalat kananmunalla ja paista 200 asteisessa kiertoilmauunissa 10-12 min.
  3. Minttu-suklaakastike

  4. Kiehauta kerma ja sulata joukkoon minttusuklaa, jäähdytä huoneenlämpöiseksi.
  5. Chili-omenahillo

  6. Hienonna chili ja kiehauta omenahillon kanssa kattilassa. Lisää seos marmeladin joukkoon ja sekoita tasaiseksi dipattavaksi hilloksi.
kpl
g
1.6 kg
332 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
332 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
332 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.