Donitsileivos

Donitsileivos

Teollisuus
393 kcal / 100g
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Pohjat
0,900 kg donitsia
0,500 kg Valio 1/2 GN -murotaikinaa
1,400 kg 30 kpl á 0,047 kg
Täytteet
0,200 kg Valio Leipomo kinuskitäytettä laktoositon
0,200 kg Valio mustaherukkatäyte 10 kg
0,200 kg tummaa suklaata
0,370 kg Valio vispikermaa laktoositon
0,970 kg 30 kpl á 0,032 kg
Koristeluun
0,100 kg maitosuklaata
0,001 kg elintarvikeväriä
0,101 kg 30 kpl á 0,003 kg
2,471 kg 30 kpl á 0,082 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Pohjat
  • Ota donitsin kokoisella muotilla murotaikinasta aihioita ja paista 180°C:ssa .

Mousse
  • Kiehauta 1/3 kermasta ja kaada suklaan päälle. Sekoita tasaiseksi.

  • Vaahdota loput kermasta ja nostele suklaaseoksen joukkoon. Anna hetki asettua kylmässä.

Kasaaminen
  • Asettele donitsit murotaikinapohjien päälle.

  • Pursota keskelle kinuski- ja mustaherukkatäytettä.

  • Pursota ruusuke moussea keskelle ja koristele suklaakoristeella.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!