Donitsileivos

Valio Food Solutions

Donitsileivos

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset30 kpl

Pohjat

0.900 kg
donitsia
0.500 kg
1.400 kg (30 kpl à 0.047 kg)

Täytteet

0.200 kg
0.200 kg
0.200 kg
tummaa suklaata
0.370 kg
0.970 kg (30 kpl à 0.032 kg)

Koristeluun

0.100 kg
maitosuklaata
0.001 kg
elintarvikeväriä
0.101 kg (30 kpl à 0.003 kg)
2.471 kg (30 kpl à 0.082 kg)

Ohje

  1. Pohjat

  2. Ota donitsin kokoisella muotilla murotaikinasta aihioita ja paista 180°C:ssa .
  3. Mousse

  4. Kiehauta 1/3 kermasta ja kaada suklaan päälle. Sekoita tasaiseksi.
  5. Vaahdota loput kermasta ja nostele suklaaseoksen joukkoon. Anna hetki asettua kylmässä.
  6. Kasaaminen

  7. Asettele donitsit murotaikinapohjien päälle.
  8. Pursota keskelle kinuski- ja mustaherukkatäytettä.
  9. Pursota ruusuke moussea keskelle ja koristele suklaakoristeella.
kpl
g
2.5 kg
393 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
393 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
46 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
35 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
393 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
46 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
35 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.