Donitsileivos

Donitsileivos
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Donitsileivos

Donitsileivos

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset30 kpl

Pohjat

0.900 kg
donitsia
0.500 kg
Valio 1/2 GN -murotaikinaa
1.400 kg (30 kpl à 0.047 kg)

Täytteet

0.200 kg
0.200 kg
0.200 kg
tummaa suklaata
0.370 kg
0.970 kg (30 kpl à 0.032 kg)

Koristeluun

0.100 kg
maitosuklaata
0.001 kg
elintarvikeväriä
0.101 kg (30 kpl à 0.003 kg)
2.471 kg (30 kpl à 0.082 kg)

Ohje

  1. Pohjat

  2. Ota donitsin kokoisella muotilla murotaikinasta aihioita ja paista 180°C:ssa .
  3. Mousse

  4. Kiehauta 1/3 kermasta ja kaada suklaan päälle. Sekoita tasaiseksi.
  5. Vaahdota loput kermasta ja nostele suklaaseoksen joukkoon. Anna hetki asettua kylmässä.
  6. Kasaaminen

  7. Asettele donitsit murotaikinapohjien päälle.
  8. Pursota keskelle kinuski- ja mustaherukkatäytettä.
  9. Pursota ruusuke moussea keskelle ja koristele suklaakoristeella.
kpl
g
2.5 kg
393 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
393 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
46 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
393 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
46 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›