Emmental broilerimurekepihviä ja rosollitahnaa

Emmental broilerimurekepihviä ja rosollitahnaa
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Emmental broilerimurekepihviä ja rosollitahnaa

Emmental broilerimurekepihviä ja rosollitahnaa

Rosollin maut toimivat myös tahnana. Kokeile joulusesongin kylmässä tai lämpimässä noutopöydässä ja pikkujoulutilauksissa.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

0.375 kg
esikypsennettyjä punajuurilohkoja
0.400 kg
omenalohkoja, pakaste
0.255 kg
pakastesipulikuutioita
0.300 kg
0.300 kg
suolakurkkua kuutioina
0.200 kg
keittojuureksia, pakaste
0.200 kg
0.100 kg
0.005 kg
suolaa
2.400 kg

Ohje

  1. Kuumenna punajuurilohkot, juurekset, omenat ja sipuli kermassa.
  2. Lisää suolakurkut, smetana ja rouhittu pehmosämpylä ja soseuta tahnaksi. Mausta suolalla.
  3. Tarjoile uunissa paahdettujen Emmental broilerimurekepihvien kanssa.
kpl
g
4.0 kg
152 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
152 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
152 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.