Emmental lahnapihviä ja Sitruunaista Koskenlaskijan Kastiketta

Emmental lahnapihviä ja Sitruunaista Koskenlaskijan Kastiketta
Tehnyt PetriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Emmental lahnapihviä ja Sitruunaista Koskenlaskijan Kastiketta

Emmental lahnapihviä ja Sitruunaista Koskenlaskijan Kastiketta

Kotimaisesta lahnasta valmistettuja herkullisia pihvejä maustaa Emmental juusto. Pihvien seurana raikas sitruunainen kastike joka sopii myös tarjottavaksi esimerkiksi broileri- tai kasvispihvien kanssa.

Tehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset36 annosta

Kastike

0.600 kg
vettä
0.600 kg
0.600 kg
0.001 kg
kurkumaa
0.006 kg
suolaa
0.001 kg
jauhettua valkopippuria
0.010 kg
hienoa sokeria
0.037 kg
maissitärkkelystä
0.015 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.060 kg
sitruunamehua

Lahnapihvit

5.000 kg

Ohje

  1. Annostele nesteet pataan. Sekoita kylmien nesteiden joukkoon Valio Koskenlaskija® sulatejuusto, mausteet ja tärkkelys . Kiehauta kastike. Viimeistele sitruunamehulla ja ruohosipulilla. Kuumenna ja tarkista maku.
  2. Kuumenna Valio Emmental lahnapihvit pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile pihvit ja kastike esimerkiksi perunasoseen tai keitettyjen perunoiden kera.
kpl
g
6.8 kg
175 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
175 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
175 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.