Englantilainen hedelmäkakku-pikkuleipä

Englantilainen hedelmäkakku-pikkuleipä
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Englantilainen hedelmäkakku-pikkuleipä

Englantilainen hedelmäkakku-pikkuleipä

Klassikko hedelmäkakku tässä pikkuleipien muodossa. Helppo tarjoilla tai pakata pieniä mukaan viemisiä.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset120 kpl

Massa

0.600 kg
0.450 kg
sokeria
0.150 kg
kananmunia
0.600 kg
vehnäjauhoja
0.010 kg
leivinjauhetta
0.200 kg
rusinoita
0.200 kg
sukaattia
0.200 kg
punaisia kirsikoita sokeriliemessä
0.040 kg
tummaa rommia
2.450 kg (120 kpl à 0.020 kg)
2.450 kg (120 kpl à 0.020 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokerit
  2. Lisää kananmunat vähitellen, samalla vatkaten.
  3. Lisää siivilöidyt jauhot ja sekoita tasaiseksi.
  4. Lisää kuivatut hedelmät ja rommi. Sekoita.
  5. Muotoile taikinasta tankoja ja anna kovettua kylmässä.
  6. Leikkaa tangot 1cm:n paksuisiksi pikkuleiviksi.
  7. Paista 180°C:ssa.
kpl
g
2.4 kg
404 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
404 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
404 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.