Ensaladilla rusa

Ensaladilla rusa
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Ensaladilla rusa

Ensaladilla rusa

Ainekset40 annosta

2.500 kg
0.255 kg
pakastesipulikuutioita
0.050 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.005 kg
mustapippurirouhetta
0.010 kg
sormisuolaa

Kastike

0.500 kg
0.010 kg
sitruunamehua
0.080 kg
makeaa sinappia
0.042 kg
hienonnettua persiljaa
0.020 kg
hienonnettua tilliä
0.267 kg
keitettyä kananmunaa hienonnettuna

Lisäksi

1.000 kg
1.000 kg
tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu valutettuna
0.200 kg
kurkkusalaattia
0.300 kg
kotimaisia pakasteherneitä sulatettuna
0.300 kg
pakastemaissia

Ohje

  1. Kypsennä perunat ja sipulit GN-vuoassa uunissa 250° C n. 10 minuuttia.
  2. Mausta ja jäähdytä.
  3. Kastike

  4. Sekoita kaikki keskenään.
  5. Lisäksi

  6. Kuumenna ja jäähdytä pakastemaissi. Yhdistä kaikki aineet perunoiden joukkoon ja lisää lopuksi kastike.
  7. Anna maustua kylmässä ennen tarjoilua.
kpl
g
6.4 kg
84 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
84 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
84 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.