Ensaladilla rusa

Ensaladilla rusa

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
84 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

2,500 kg Valio perunakuutioita
0,300 kg Food Service sipulikuutioita
0,050 kg Food Service valkosipulikuutiota
0,005 kg mustapippurirouhetta
0,010 kg sormisuolaa
Kastike
0,500 kg Valio turkkilaista ruokajogurttia laktoositon
0,010 kg sitruunamehua
0,080 kg makeaa sinappia
0,042 kg hienonnettua persiljaa
0,020 kg hienonnettua tilliä
0,300 kg Valio vapaan kanan keitettyä & kuorittua kananmunaa hienonnettuna
Lisäksi
1,000 kg Valio kinkkusuikaletta sulatettuna
1,000 kg tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu valutettuna
0,200 kg kurkkusalaattia
0,300 kg Valio herneitä sulatettuna
0,300 kg Food Service maissia sulatettuna
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Kypsennä perunat ja sipulit GN-vuoassa uunissa 250° C n. 10 minuuttia.

  • Mausta ja jäähdytä.

Kastike
  • Sekoita kaikki keskenään.

Lisäksi
  • Yhdistä kaikki aineet perunoiden joukkoon ja lisää lopuksi kastike.

  • Anna maustua kylmässä ennen tarjoilua.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!