Ensaladilla rusa

Valio Food Solutions

Ensaladilla rusa

Ainekset40 annosta

2.500 kg
0.300 kg
0.050 kg
0.005 kg
mustapippurirouhetta
0.010 kg
sormisuolaa

Kastike

0.500 kg
0.010 kg
sitruunamehua
0.080 kg
makeaa sinappia
0.042 kg
hienonnettua persiljaa
0.020 kg
hienonnettua tilliä
0.300 kg

Lisäksi

1.000 kg
1.000 kg
tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu valutettuna
0.200 kg
kurkkusalaattia
0.300 kg
0.300 kg

Ohje

  1. Kypsennä perunat ja sipulit GN-vuoassa uunissa 250° C n. 10 minuuttia.
  2. Mausta ja jäähdytä.
  3. Kastike

  4. Sekoita kaikki keskenään.
  5. Lisäksi

  6. Yhdistä kaikki aineet perunoiden joukkoon ja lisää lopuksi kastike.
  7. Anna maustua kylmässä ennen tarjoilua.
kpl
g
6.4 kg
84 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
84 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
14 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
84 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
14 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›