Escabeche-salaatti katkaravuilla

Escabeche-salaatti katkaravuilla
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Escabeche-salaatti katkaravuilla

Escabeche-salaatti katkaravuilla

Ilahduta asiakkaitasi runsaalla katkarapu-escabeche-salaatilla, jonka simppeleistä aineksista syntyy oikea kesäisten makujen sinfonia!

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset15 annosta

1.000 kg
katkarapuja, MSC-sertifioitu , Coldwater
0.045 kg
oliiviöljyä
0.010 kg
valkosipulia , murskana
0.500 kg
0.042 kg
kevätsipulia , hienonnettuna
0.030 kg
tuoretta korianteria , hienonnettuna
0.005 kg
suolaa

Grilliananas

1.000 kg
kypsä, tuore ananas
0.030 kg
limemehua
0.015 kg
tuoretta inkivääriä , raastettuna
0.010 kg
seesamöljyä

Avokadokastike

0.600 kg
kypsää avokadoa
0.125 kg
0.200 kg
limemehua
0.020 kg
sokeria
0.010 kg
suolaa
0.003 kg
mustapippuria myllystä

Lisäksi

0.425 kg
romainesalaattia
0.150 kg
punakaalia , ohuena raasteena
0.320 kg
suippopaprikaa
0.400 kg
säilykemaissia
0.360 kg
mustapapuja, kypsiä
0.100 kg
maissitortillaa

Ohje

  1. Kuullota valkosipulimurska öljyssä. Lisää sekaan sulat, valutetut ravut ja kääntele kuumaksi. Kumoa GN-vuokaan. Lisää appelsiinimehu, hienonnettu korianteri, kevätsipuli ja suola. Nosta viileään jäähtymään.
  2. Viipaloi kuoritut ananakset. Yhdistä GN-vuokaan limemehu, inkivääri ja seesamiöljy. Kääntele sekaan ananasviipaleet.
  3. Soseuta avokadokastikkeeseen avokadonliha, ranskankerma, limemehu, sokeri ja suola.
  4. Grillaa valutettuihin ananasviipaleisiin raidat molemmin puolin.
  5. Sekoita keskenään ohueksi suikaloitu punakaali sekä huuhdottu, kuivattu ja revitty romainesalaatti. Viipaloi paprikat. Valuta maissit ja pavut.
  6. Kuumenna tortillalettuja pannussa rapeiksi molemmin puolin, anna jäähtyä ja revi paloiksi.
  7. Kokoa annoksiksi. Nosta pohjalle kaali-salaattiseosta. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää päälle valutettuja katkarapuja, avokadokastiketta, ananasta, paprikaa, maissia, papuja ja tortillapaloja.
  8. VINKKI: Voit täyttää salaatilla myös kokonaiset tortillaletut, jolloin annokseen tulee enemmän texmex-henkeä.
kpl
g
5.6 kg
107 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
107 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
107 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.