Siirry sisältöön
Escabeche-salaatti katkaravuilla
Reseptiyhteistyö

Escabeche-salaatti katkaravuilla

Ilahduta asiakkaitasi runsaalla katkarapu-escabeche-salaatilla, jonka simppeleistä aineksista syntyy oikea kesäisten makujen sinfonia!

Escabeche-salaatti katkaravuilla

Ainekset

  • 1,000 kg katkarapuja, MSC-sertifioitu, Coldwater
  • 0,045 kg oliiviöljyä
  • 0,010 kg valkosipulia, murskana
  • 0,500 kg
    Valio Hedelmätarha® appelsiinitäysmehua
    Valio Hedelmätarha® appelsiinitäysmehu on mehukas aloitus päivälle! Raikasta täysmehua, hedelmälihaa ja runsaasti C-vitamiinia.
    Valio Hedelmätarha® appelsiinitäysmehu 1 l hedelmälihaa
  • 0,050 kg kevätsipulia, hienonnettuna
  • 0,030 kg tuoretta korianteria, hienonnettuna
  • 0,006 kg suolaa

Grilliananas

  • 1,000 kg kypsä, tuore ananas
  • 0,030 kg limemehua
  • 0,015 kg tuoretta inkivääriä, raastettuna
  • 0,010 kg seesamöljyä

Avokadokastike

Lisäksi

  • 0,500 kg romainesalaattia
  • 0,150 kg punakaalia, ohuena raasteena
  • 0,400 kg suippopaprikaa
  • 0,400 kg säilykemaissia
  • 0,400 kg mustapapuja, kypsiä
  • 0,100 kg maissitortillaa

Ohje

  1. Kuullota valkosipulimurska öljyssä. Lisää sekaan sulat, valutetut ravut ja kääntele kuumaksi. Kumoa GN-vuokaan. Lisää appelsiinimehu, hienonnettu korianteri, kevätsipuli ja suola. Nosta viileään jäähtymään.
  2. Viipaloi kuoritut ananakset. Yhdistä GN-vuokaan limemehu, inkivääri ja seesamiöljy. Kääntele sekaan ananasviipaleet.
  3. Soseuta avokadokastikkeeseen avokadonliha, ranskankerma, limemehu, sokeri ja suola.
  4. Grillaa valutettuihin ananasviipaleisiin raidat molemmin puolin.
  5. Sekoita keskenään ohueksi suikaloitu punakaali sekä huuhdottu, kuivattu ja revitty romainesalaatti. Viipaloi paprikat. Valuta maissit ja pavut.
  6. Kuumenna tortillalettuja pannussa rapeiksi molemmin puolin, anna jäähtyä ja revi paloiksi.
  7. Kokoa annoksiksi. Nosta pohjalle kaali-salaattiseosta. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää päälle valutettuja katkarapuja, avokadokastiketta, ananasta, paprikaa, maissia, papuja ja tortillapaloja.
  8. VINKKI: Voit täyttää salaatilla myös kokonaiset tortillaletut, jolloin annokseen tulee enemmän texmex-henkeä.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 353 kcal
Proteiini 19,2 g
Hiilihydraatti 32,1 g
Rasva 13,7 g
Tyydyttynyt rasva 3 g
Ravintokuitu 10,4 g
Suola 1,5 g
Kalsium 126,7 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 95 kcal
Proteiini 5,2 g
Hiilihydraatti 8,7 g
Rasva 3,7 g
Tyydyttynyt rasva 0,8 g
Ravintokuitu 2,8 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search