Falafelia, hummusta ja linssiriisiä

Falafelia, hummusta ja linssiriisiä
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Falafelia, hummusta ja linssiriisiä

Falafelia, hummusta ja linssiriisiä

Vegaanista Sydänmerkkilounasta linjastoon. Hummus ja linssit tuovat erinomaisia ravintoarvoja aterialle.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

Hummus

1.000 kg
esikeitettyjä kikherneitä
0.400 kg
0.100 kg
tahinia
0.050 kg
sitruunamehua
0.010 kg
suolaa

Linssiriisi

1.000 kg
täysjyväriisiä
0.500 kg
vihreitä linssejä
2.000 kg
vettä
0.020 kg
hienonnettua ruohosipulia

Lisäksi

2.000 kg
falafelia
1.000 kg
salaattisekoitusta

Ohje

  1. Hummus

  2. Siivilöi ja huuhtele kikherneet. Aja raaka-aineet kutterissa tahnaksi.
  3. Linssiriisi

  4. Laita riisi, huuhdellut linssit ja vesi 1/1 GN-vuokaan. Sekoita ja kypsennä 100° C höyryssä n. 20 min.
  5. Lisäksi

  6. Kuumenna falafelit. Tarjoile hummuksen, linssiriisin ja vihersalaatin kera.
kpl
g
7.5 kg
124 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
124 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
124 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.