Fenkolihöystetty lohipaistos

Fenkolihöystetty lohipaistos
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Fenkolihöystetty lohipaistos

Fenkolihöystetty lohipaistos

Ainekset18 annosta

2.500 kg
0.400 kg
tuoretta fenkolia
0.100 kg
1.000 kg
0.015 kg
hienonnettua tilliä
0.010 kg
suolaa
0.002 kg
valkopippuria
0.267 kg
kananmunia
1.000 kg
1.000 kg

Ohje

  1. Kaada puolet perunaviipaleista voidellun GN 1/1-65 -astian pohjalle tasaiseksi kerrokseksi. Sekoita keskenään pieneksi paloiteltu fenkoli ja juustoraaste. Lisää perunoiden päälle fenkoli-juustoseos ja lohikuutiot, joihin sekoitettu tilli sekä osa suolasta.
  2. Lisää vuokaan loput perunaviipaleet. Sekoita mausteet ja munat ruoka 13%:n sekä rasvattoman maidon joukkoon. Kaada nesteseos lopuksi vuokaan. Paista 170 asteessa n. tunti
  3. KOKOA LAUTASMALLI OIKEIN!

kpl
g
5.7 kg
100 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
100 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
100 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.