Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Fenkoliset skoonen perunat
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Fenkoliset skoonen perunat
Fenkoliset skoonen perunat
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä
Ammattikeittiö
Ainekset
8 annosta
1.000 kg
Valio perunakuutioita
0.015 kg
Valio Oivariini® juoksevaa
0.150 kg
FS sipulikuutioita
0.500 kg
fenkolia hienonnettuna
0.006 kg
suolaa
0.500 kg
Valio ruokakermaa laktoositon
0.000 kg
ruohosipulia
Ohje
Kypsennä perunakuutioita uunissa 200 asteessa 5 min.
Kuullota sipuli Oivariini rasvassa, lisää perunakuutiot ja fenkoli. Kuumenna ja mausta suolalla.
Lisää ruokakerma. Anna hautua n. 10 min.
Lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
2.0 kg
Gluteeniton
Laktoositon
104
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio perunakuutio 2,5 kg x 2 / 5 kg
Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
FS sipulikuutio 2,5 kg x 4 / 10 kg
Valio ruokakerma 15 % 1 l UHT laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
104 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
104 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›