Fish and chips

Fish and chips

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
178 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

2,000 kg Food Service alaskanseitikuutiota sulatettuna
0,100 kg vehnäjauhoja
0,100 kg maissitärkkelystä
0,200 kg olutta
0,015 kg suolaa
  mustapippuria myllystä
Lisäksi
2,500 kg ranskanperunoita
  suolaa
  valkoviinietikkaa
Kastike
0,500 kg Valio Viola® valkosipuli tuorejuustoa
0,050 kg Valio Eila® maitojuomaa 3%
0,030 kg limemehua
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Valuta seikuutiot hyvin.

  • Sekoita taikinan aineet keskenään ja tarkista taikinan paksuus. Kasta kalat taikinassa.

  • Syväpaista seikuutiot ja ranskanperunat. Voit halutessasi maustaa perunat myös etikalla.

Kastike
  • Yhdistä kaikki aineet.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!