Joulukauden menun rapeat fish & chipsit maustetaan joulumaustein ja tarjotaan tomaatti-kardemummadipin ja anismajoneesin kanssa.
Aimo yhteistyöresepti
Joulukauden menun rapeat fish & chipsit maustetaan joulumaustein ja tarjotaan tomaatti-kardemummadipin ja anismajoneesin kanssa.
Fish | |
---|---|
1.200 kg | turskafileetä , esim. MSC turskafilee tuore 200-400g rdton |
0.002 kg | suolaa |
0.002 kg | pomeranssinkuorta |
0.020 kg | perunajauhoja |
Friteeraustaikina | |
0.250 kg | vehnäjauhoja |
0.100 kg | perunajauhoja |
0.002 kg | leivinjauhetta |
0.002 kg | pomeranssinkuorta |
0.002 kg | inkivääriä |
0.089 kg | kananmunaa |
0.500 kg | kivennäisvettä |
Chips | |
1.500 kg | juuresranskalaisia, pakaste |
0.002 kg | suolaa |
Tomaatti-kardemummadippi | |
0.400 kg | majoneesia |
0.100 kg | tomaattipyreetä |
0.005 kg | valkosipulia , murskana |
0.010 kg | hunajaa |
0.010 kg | omenaviinietikkaa |
0.004 kg | kardemummaa |
0.002 kg | suolaa |
Anismajoneesi | |
0.002 kg | jauhettua anista |
0.004 kg | fenkolinsiemeniä |
0.002 kg | mustapippuria myllystä |
0.002 kg | suolaa |
0.400 kg | majoneesia |
0.020 kg | sitruunamehua |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.