Fisu & Ranet

Fisu & Ranet

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
137 kcal / 100g
Lontoon katuruokaa parhaimmillaan. Rapeaa kalafileetä, maalaisranskalaisia ja herneitä. Resepti on kehitetty osaksi kouluruoan 70-vuotisjuhlaa vuonna 2018.
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Fisu & Ranet
3,000 kg Food Service siemenkuorrutettua kalafileepalaa
3,000 kg Valio paahdettuja maalaisranskalaisia
0,020 kg hienonnettua ruohosipulia
  suolaa
Herne-kermaviilikastike
1,000 kg Valio herneitä
0,500 kg Valio kermaviiliä laktoositon
0,050 kg omenasiiderietikkaa
0,005 kg tuoretta minttua
  suolaa
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Fisu & Ranet
  • Paahda siemenkuorrutettuja kalafileepaloja ja maalaisranskalaisia 195 °C n. 15-20 min. Mausta ranskalaiset ruohosipulilla ja suolalla.

Herne-kermaviilikastike
  • Höyrytä herneet 100 °C uunissa 2 min. Jäähdytä. Sekoita kermaviilin, etikan ja tuoreen mintun kanssa sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Mausta suolalla.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!