Fisu & Ranet

Fisu & Ranet
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Fisu & Ranet

Fisu & Ranet

Lontoon katuruokaa parhaimmillaan. Rapeaa kalafileetä, maalaisranskalaisia ja herneitä. Resepti on kehitetty osaksi kouluruoan 70-vuotisjuhlaa vuonna 2018.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

Fisu & Ranet

3.000 kg
3.000 kg
ranskanperunoita
0.020 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.000 kg
suolaa

Herne-kermaviilikastike

1.000 kg
pakasteherneitä
0.500 kg
0.050 kg
omenasiiderietikkaa
0.005 kg
tuoretta minttua
0.000 kg
suolaa

Ohje

  1. Fisu & Ranet

  2. Paahda kalafileepaloja ja ranskalaisia 195 °C n. 15-20 min. Mausta ranskalaiset ruohosipulilla ja suolalla.
  3. Herne-kermaviilikastike

  4. Höyrytä herneet 100 °C uunissa 2 min. Jäähdytä. Sekoita kermaviilin, etikan ja tuoreen mintun kanssa sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Mausta suolalla.
kpl
g
7.0 kg
188 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
188 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
188 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.