Herkulliset rapeat florentiinit kätkevät sisäänsä pähkinöitä, manteleita ja karpaloita. Suklaa sinetöi maut yhteen. Voisko parempaa ollakaan.
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Herkulliset rapeat florentiinit kätkevät sisäänsä pähkinöitä, manteleita ja karpaloita. Suklaa sinetöi maut yhteen. Voisko parempaa ollakaan.
Massa | |
---|---|
0.400 kg | |
0.660 kg | sokeria |
0.400 kg | |
0.070 kg | vehnäjauhoja |
0.470 kg | mantelilastuja |
0.175 kg | saksanpähkinärouhetta |
0.150 kg | kuivattuja karpaloita |
2.325 kg (56 kpl à 0.042 kg) | |
Viimeistelyyn | |
0.500 kg | tummaa suklaata |
0.500 kg (56 kpl à 0.009 kg) | |
2.825 kg (56 kpl à 0.050 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.