Florentiinit

Florentiinit

Teollisuus
516 kcal / 100g
Herkulliset rapeat florentiinit kätkevät sisäänsä pähkinöitä, manteleita ja karpaloita. Suklaa sinetöi maut yhteen. Voisko parempaa ollakaan.
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Massa
0,400 kg Valio Eila® voita
0,660 kg sokeria
0,400 kg Valio vispikermaa laktoositon
0,070 kg vehnäjauhoja
0,470 kg mantelilastuja
0,175 kg saksanpähkinärouhetta
0,150 kg kuivattuja karpaloita
2,325 kg 56 kpl á 0,042 kg
Viimeistelyyn
0,500 kg tummaa suklaata
0,500 kg 56 kpl á 0,009 kg
2,825 kg 56 kpl á 0,050 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Massa
  • Sulata voi kattilassa. Lisää kerma, sokeri ja vehnäjauhot. Kiehauta ja lisää mantelit ja pähkinät.

  • Annostele massa pyöreisiin vuokiin.

  • Paista kauniin ruskeiksi 200°C:ssa uunissa.

  • Jäähdytä.

  • Kasta florentiinit suklaaseen ja kuvioi pinta.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!