Florentiinit

Florentiinit
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Florentiinit

Florentiinit

Herkulliset rapeat florentiinit kätkevät sisäänsä pähkinöitä, manteleita ja karpaloita. Suklaa sinetöi maut yhteen. Voisko parempaa ollakaan.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset56 kpl

Massa

0.400 kg
0.660 kg
sokeria
0.400 kg
0.070 kg
vehnäjauhoja
0.470 kg
mantelilastuja
0.175 kg
saksanpähkinärouhetta
0.150 kg
kuivattuja karpaloita
2.325 kg (56 kpl à 0.042 kg)

Viimeistelyyn

0.500 kg
tummaa suklaata
0.500 kg (56 kpl à 0.009 kg)
2.825 kg (56 kpl à 0.050 kg)

Ohje

  1. Massa

  2. Sulata voi kattilassa. Lisää kerma, sokeri ja vehnäjauhot. Kiehauta ja lisää mantelit ja pähkinät.
  3. Annostele massa pyöreisiin vuokiin.
  4. Paista kauniin ruskeiksi 200°C:ssa uunissa.
  5. Jäähdytä.
  6. Kasta florentiinit suklaaseen ja kuvioi pinta.
kpl
g
4.4 kg
516 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
516 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
37 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
516 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
37 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.