Frankfurter kranssi

Frankfurter kranssi
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Frankfurter kranssi

Frankfurter kranssi

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset4 kpl

Pohja

0.480 kg
kananmunia
0.240 kg
sokeria
0.180 kg
vehnäjauhoja
0.100 kg
perunajauhoja
0.140 kg
1.140 kg (4 kpl à 0.285 kg)

Kostutus

0.350 kg
vettä
0.050 kg
sokeria
0.050 kg
arrakkia
0.450 kg (4 kpl à 0.112 kg)

Kreemi

0.500 kg
0.125 kg
sokeria
0.200 kg
vettä
0.050 kg
arrakkia
0.875 kg (4 kpl à 0.219 kg)

Koristelu

0.000 kg
krokanttistroisselia
0.000 kg (4 kpl à 0.000 kg)
2.465 kg (4 kpl à 0.616 kg)

Ohje

  1. Pohja

  2. Vaahdota kananmunat ja sokeri.
  3. Lisää siivilöidyt jauhot ja lopuksi sulatettu voi.
  4. Annostele massa rengasvuokiin.
  5. Paista 180°C:ssa noin 35 min.
  6. Kreemi

  7. Kiehauta vesi ja sokeri. Jäähdytä.
  8. Vaahdota voi ja lisää sokerivesi. Mausta arrakilla. Vaahdota täyteen tilavuuteen.
  9. Täyttäminen ja koristelu

  10. Leikkaa jäähtyneet pohjat kolmeen osaan.
  11. Kostuta pohjat ja täytä arrakkikreemillä.
  12. Kuorruta kreemillä ja pinnoita krokantilla.
  13. Koristele kreemillä.
kpl
g
2.5 kg
329 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
329 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
329 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.