Frankfurter kranssi

Frankfurter kranssi

Teollisuus
329 kcal / 100g
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Pohja
0,480 kg kananmunia
0,240 kg sokeria
0,180 kg vehnäjauhoja
0,100 kg perunajauhoja
0,140 kg Valio voita
1,140 kg 4 kpl á 0,285 kg
Kostutus
0,350 kg vettä
0,050 kg sokeria
0,050 kg arrakkia
0,450 kg 4 kpl á 0,113 kg
Kreemi
0,500 kg Valio voita
0,125 kg sokeria
0,200 kg vettä
0,050 kg arrakkia
0,875 kg 4 kpl á 0,219 kg
Koristelu
  krokanttistroisselia
2,465 kg 4 kpl á 0,616 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Pohja
  • Vaahdota kananmunat ja sokeri.

  • Lisää siivilöidyt jauhot ja lopuksi sulatettu voi.

  • Annostele massa rengasvuokiin.

  • Paista 180°C:ssa noin 35 min.

Kreemi
  • Kiehauta vesi ja sokeri. Jäähdytä.

  • Vaahdota voi ja lisää sokerivesi. Mausta arrakilla. Vaahdota täyteen tilavuuteen.

Täyttäminen ja koristelu
  • Leikkaa jäähtyneet pohjat kolmeen osaan.

  • Kostuta pohjat ja täytä arrakkikreemillä.

  • Kuorruta kreemillä ja pinnoita krokantilla.

  • Koristele kreemillä.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g

Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!