Fritata, sieniä ja lihapullia

Fritata, sieniä ja lihapullia
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Fritata, sieniä ja lihapullia

Fritata, sieniä ja lihapullia

Erittäin ruokaisa kokonaisuus. Mehevä AURA, paahdettu sipuli munakkaassa ja sienet takaavat umaamipommin suussa.

Tehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 Henkilölle

Fritata

2.000 kg
Valio kokomunamassaa
0.200 kg
0.200 kg
0.500 kg
paahdettua sipulia
0.000 kg
sormisuolaa

Sienisalaattitahna ja paistetut sienet

1.000 kg
tuoreita sieniä , esim. herkku- tai siitakesieni
0.100 kg
0.100 kg
soijakastiketta
0.500 kg

Lihapullat

1.000 kg
pieniä raakapakaste lihapyöryköitä

Ohje

  1. Fritata

  2. Yhdistä kaikki aineet GN-pakkeihin ja kypsennä 180°C uunissa n. 20 min tai kunnes tuote on kypsää.
  3. Sienisalaattitahna ja paistetut sienet

  4. Paahda sieniä kuivalla pannulla, kunnes nesteet haihtuvat ja sienet alkavat ruskistua. Lisää voi, paista vielä hetki ja viimeistele soijakastikkeella.
  5. Laita salaattijuusto ja puolet sienistä kutteriin ja aja tahnaksi.
  6. Paista lihapyörykät uunissa kypsiksi. Viimeistele fritata sienisalaattitahnalla, paistetuilla sienillä ja lihapyöryköillä.
kpl
g
5.0 kg
149 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
149 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
149 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.