Gazpachoa ja lohta

Gazpachoa ja lohta

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
112 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,100 kg grahampaahtoleipäviipaletta
0,255 kg salottisipulia
0,012 kg valkosipulin kynttä
0,291 kg tomaattia
0,240 kg punaista paprikaa
0,276 kg tuoretta kurkkua
0,050 kg oliiviöljyä
0,010 kg punaviinietikkaa
0,005 kg sormisuolaa
  mustapippuria myllystä
0,200 kg kylmää vettä
Lisäksi
0,200 kg Valio turkkilaista ruokajogurttia laktoositon
1,000 kg Valio kylmäsavu kirjolohifileetä
  punaista chiliä viipaleina
  tuoretta korianteria
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Paahda leivät.

  • Lisää kaikki aineet monitoimikoneeseen ja soseuta.

  • Tarkista maku ja laita keitto tarjolle annoskulhoihin.

  • Viimeistele jogurtilla, lohella, chilillä ja korianterilla.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!