Geneveläinen juustosalaatti

Valio Food Solutions

Geneveläinen juustosalaatti

Ainekset16 annosta

0.500 kg
1.000 kg
0.194 kg
viinirypäleitä
0.050 kg
mantelirouhetta
0.300 kg
jäävuorisalaattia

Kastike

0.200 kg
0.200 kg
0.023 kg
sitruunamehua
0.100 kg
0.003 kg
suolaa
0.013 kg
sokeria
0.001 kg
valkopippuria

Ohje

  1. Sulata ja valuta omenakuutiot. Halkaise rypäleet ja poista siemenet. Sekoita ainekset keskenään.
  2. Vaahdota kastikkeen kerma ja vatkaa kermaviili joukkoon. Mausta kastike ja sekoita salaattiainesten kanssa.
  3. Tarjoa Valio pehmosämpylöiden kera pikkuruoaksi tai aterian alkupalaksi.
kpl
g
2.3 kg
142 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
142 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
187 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
142 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
187 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›