Glaseerattua pariisinperunaa

Glaseerattua pariisinperunaa
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Glaseerattua pariisinperunaa

Glaseerattua pariisinperunaa

Ainekset6 annosta

Glaseerausliemi

0.100 kg
kalakastiketta
0.200 kg
osterikastiketta
0.020 kg
korianterin siemeniä
0.020 kg
fenkolinsiemeniä
0.020 kg
sinapinsiemeniä
0.200 kg
lihalientä
0.600 kg
punaviiniä
0.200 kg
0.100 kg
soijakastiketta
0.100 kg
valmista balsamicokastiketta

Perunat

0.800 kg
pariisinperunoita kypsänä
0.100 kg
0.015 kg
korianterin siemeniä
0.800 kg
glaseerauslientä
0.060 kg
limetin kuori ja mehu
0.030 kg
chiliä
0.000 kg
gourmet-suolahiutaleita
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.020 kg
tuoretta korianteria

Ohje

  1. Glaseerausliemi

  2. Lisää kaikki aineet kattilaan ja keitä kunnes lientä on jäljellä n 8 dl.
  3. Perunat

  4. Paista pariisinperunoita voissa pannulla kunnes ovat kauniin ruskeita.
  5. Lisää korianterin siemenet.
  6. Kaada glaseerausliemi pannulle ja hauduta, kunnes lientä on noin puolet jäljellä.
  7. Raasta limenkuori ja purista mehu perunoille.
  8. Hienonna chili ohuiksi suikaleiksi joukkoon ja mausta.
  9. Koristele korianterilla, limellä ja sinapinsiemenillä.
  10. Perunat sopivat mainiosti paistetun broilerin tai kalan kanssa.
  11. ** Vuoden kokki 2013 Erik Mansikka on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
kpl
g
1.5 kg
92 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
92 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
92 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.