Glögi juustokakku

Glögi juustokakku
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Glögi juustokakku

Glögi juustokakku

Valio Violalla valmistat parhaat juustokakut. Matalassa lämmössä paistettu kakku tekee erinomaisen Crème brûlée tyyppisen rakenteen, joka on suussasulava elämys!

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset6 kpl

Pohja

0.360 kg
0.400 kg
digestivekeksejä
0.400 kg
piparkakkuja
1.160 kg (6 kpl à 0.193 kg)

Täyte

3.500 kg
0.840 kg
sokeria
0.056 kg
vanilliinisokeria
0.056 kg
perunajauhoja
0.280 kg
1.120 kg
kananmunia
0.112 kg
0.000 kg
appelsiinin kuorta raastettuna
5.964 kg (6 kpl à 0.994 kg)

Kuorrute

1.250 kg
0.480 kg
0.480 kg
glögitiivistettä
2.210 kg (6 kpl à 0.368 kg)

Koristeluun

0.500 kg
0.250 kg
0.000 kg
syötäviä kukkia
0.000 kg
suklaata
0.750 kg (6 kpl à 0.125 kg)
10.084 kg (6 kpl à 1.681 kg)

Ohje

  1. Pohja

  2. Jauha diestive keksit ja piparit. Yhdistä sulatetun voin kanssa.
  3. Painele muru vuokien pohjalle.
  4. Täyte

  5. Sekoita tuorejuuston joukkoon täytteen muut aineet. Sekoita tasaiseksi.
  6. Annostele täyte vuokiin.
  7. Paista kakut 125 asteisessa uunissa noin 60 min tai kunnes täyte on hyytynyt.
  8. Jäähdytä kakut.
  9. Viimeistely

  10. Sekoita kirkaskuumahyytelö, omenatäyte ja glögitiiviste. Lämmitä 70°C:een.
  11. Anna hyytelön jäähtyä 40 asteiseksi, välillä sekoitellen.
  12. Vala ohut kerros kuorrutetta juustokakkujen pintaan.
  13. Vaahdota kerma ja lisää vanilja-tuorejuustotäyte.
  14. Koristele haluamallasi tavalla.
kpl
g
7.2 kg
274 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
274 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
274 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.