Valio Violalla valmistat parhaat juustokakut. Matalassa lämmössä paistettu kakku tekee erinomaisen Crème brûlée tyyppisen rakenteen, joka on suussasulava elämys!
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Valio Violalla valmistat parhaat juustokakut. Matalassa lämmössä paistettu kakku tekee erinomaisen Crème brûlée tyyppisen rakenteen, joka on suussasulava elämys!
Pohja | |
---|---|
0.360 kg | |
0.400 kg | digestivekeksejä |
0.400 kg | piparkakkuja |
1.160 kg (6 kpl à 0.193 kg) | |
Täyte | |
3.500 kg | |
0.840 kg | sokeria |
0.056 kg | vanilliinisokeria |
0.056 kg | perunajauhoja |
0.280 kg | |
1.120 kg | kananmunia |
0.112 kg | |
0.000 kg | appelsiinin kuorta raastettuna |
5.964 kg (6 kpl à 0.994 kg) | |
Kuorrute | |
1.250 kg | |
0.480 kg | |
0.480 kg | glögitiivistettä |
2.210 kg (6 kpl à 0.368 kg) | |
Koristeluun | |
0.500 kg | |
0.250 kg | |
0.000 kg | syötäviä kukkia |
0.000 kg | suklaata |
0.750 kg (6 kpl à 0.125 kg) | |
10.084 kg (6 kpl à 1.681 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.