Glögiglaseeratut possurieskaset

Glögiglaseeratut possurieskaset
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Glögiglaseeratut possurieskaset

Glögiglaseeratut possurieskaset

Ainekset10 annosta

1.500 kg
porsaan sisäfileetä
0.010 kg
suolaa
0.005 kg
rouhittua mustapippuria
0.003 kg
sitruuna
0.002 kg
katajanmarjaa

Glaseerausglögi

0.100 kg
fariinisokeria
0.200 kg
Valio tummaa glögiä
0.020 kg
soijakastiketta
0.005 kg
tuoretta rosmariinia

Paistamiseen

0.000 kg

Lisäksi

0.340 kg
Valio GN -pizzapohjaa
0.000 kg
0.000 kg
tuoretta rosmariinia
0.000 kg
katajanmarjaa murskattuna

Ohje

  1. Mausta porsaan sisäfilee suolalla, mustapippurilla, sitruunan raastetulla kuorella ja murskatuilla katajanmarjoilla. Anna maustua huoneenlämmössä n. 1 h.
  2. Paista fileeseen kaunis pintaväri kuumalla pannulla voissa.
  3. Kypsennä uunin keskiosassa 200 asteessa n. 18 min, kunnes sisälämpötila on 68 astetta. Kääri folioon ja anna vetäytyä hetki.
  4. Valmista glaseeraussiirappi. Mittaa ainekset kattilaan. Keitä keskilämmöllä välillä sekoitellen, kunnes liemi muuttuu siirappimaiseksi. Kaada siirappi fileen pinnalle.
  5. Jäähdytä liha kunnolla ja leikkaa siivuiksi.
  6. Lisäksi

  7. Stanssaa pizzapohjasta paloja ja lisää päälle juusto.
  8. Lisää liha ja koristele
kpl
g
2.0 kg
149 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
149 kcal
Proteiini
16 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
149 kcal
Proteiini
16 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.