Glögiluumut jogurttivaahdolla

Glögiluumut jogurttivaahdolla
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Glögiluumut jogurttivaahdolla

Glögiluumut jogurttivaahdolla

Ainekset6 annosta

Glögiluumut

0.300 kg
kuivattuja luumuja
0.050 kg
Valio tummaa glögiä
0.100 kg
puolukkamehujuomaa
0.050 kg
sokeria
0.005 kg
kanelitanko
0.005 kg
tähtianista
0.002 kg
kokonaista neilikkaa

Jogurttivaahto

0.100 kg
0.100 kg
0.200 kg
0.050 kg
tomusokeria
0.002 kg
vaniljatanko
0.050 kg
piparkakkuja

Ohje

  1. Lohko Luumut neljänneksiin ja lisää glögijuoma, puolukkamehu sokeri ja kanelitanko kattilaan luumujen kanssa. Haudutan kunnes luumut ovat täysin kypsiä. Jäähdytä. Yhdistä jogurtti ja creme fraice. Lisää tomusokeri ja vaniliatangon sisus joukkoon. Notkista massa vatkatulla vispikermalla. Laita haudutettuja luumuja lasin tai kupin pohjalla. Annostele jogurttikerma laseihin ja koristele murskatuilla pipareilla.
  2. ** Vuoden kokki 2012 Eero Vottonen on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
kpl
g
1.0 kg
242 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
242 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
242 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.