Valmiit gluteenittomat kakkupohjat helpottavat työtä ja onnistut takuulla saamaan houkuttelevimmat kakut. Käyttämällä Valio kermaa ja Valio täytteitä on makumaailma ainutlaatuinen ja jäljittelemätön.
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Valmiit gluteenittomat kakkupohjat helpottavat työtä ja onnistut takuulla saamaan houkuttelevimmat kakut. Käyttämällä Valio kermaa ja Valio täytteitä on makumaailma ainutlaatuinen ja jäljittelemätön.
Kakkupohja | |
---|---|
2.000 kg | Valio gluteeniton 8h kakkupohja |
2.000 kg (8 kpl à 0.250 kg) | |
Kostutus | |
1.200 kg | |
1.200 kg (8 kpl à 0.150 kg) | |
Täyte | |
1.600 kg | |
1.600 kg (8 kpl à 0.200 kg) | |
Täytteeksi ja pinnalle | |
3.200 kg | |
3.200 kg (8 kpl à 0.400 kg) | |
Pinnalle | |
1.520 kg | tuoreita marjoja |
1.520 kg (8 kpl à 0.190 kg) | |
9.520 kg (8 kpl à 1.190 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.