Gluteeniton kermakakku

Valio Food Solutions

Gluteeniton kermakakku

Valmiit gluteenittomat kakkupohjat helpottavat työtä ja onnistut takuulla saamaan houkuttelevimmat kakut. Käyttämällä Valio kermaa ja Valio täytteitä on makumaailma ainutlaatuinen ja jäljittelemätön.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset8 kpl

Kakkupohja

2.000 kg
Valio gluteeniton 8h kakkupohja
2.000 kg (8 kpl à 0.250 kg)

Kostutus

1.200 kg
1.200 kg (8 kpl à 0.150 kg)

Täyte

1.600 kg
1.600 kg (8 kpl à 0.200 kg)

Täytteeksi ja pinnalle

3.200 kg
3.200 kg (8 kpl à 0.400 kg)

Pinnalle

1.520 kg
tuoreita marjoja
1.520 kg (8 kpl à 0.190 kg)
9.520 kg (8 kpl à 1.190 kg)

Ohje

  1. Sulata kakkupohjat.
  2. Kostuta maidolla. Täytä kakut kermavaahdolla ja vadelmatäytteellä. Kuorruta kakkujen pinta kermavaahdolla. Koristele tuoreilla marjoilla.
kpl
g
11.3 kg
224 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
224 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
224 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›