Siirry sisältöön
Gluteeniton kermakakku
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Gluteeniton kermakakku

Valmiit gluteenittomat kakkupohjat helpottavat työtä ja onnistut takuulla saamaan houkuttelevimmat kakut. Käyttämällä Valio kermaa ja Valio täytteitä on makumaailma ainutlaatuinen ja jäljittelemätön.

Gluteeniton kermakakku

Ainekset

Kakkupohja

Kostutus

Täyte

  • 1,600 kg Valio vadelmatäyte runsasta

Täytteeksi ja pinnalle

Pinnalle

  • 1,600 kg tuoreita marjoja

Ohje

  1. Sulata kakkupohjat.
  2. Kostuta maidolla. Täytä kakut kermavaahdolla ja vadelmatäytteellä. Kuorruta kakkujen pinta kermavaahdolla. Koristele tuoreilla marjoilla.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 2645 kcal
Proteiini 22,6 g
Hiilihydraatti 148,7 g
Rasva 219,6 g
Tyydyttynyt rasva 101,8 g
Ravintokuitu 4,1 g
Suola 3,2 g
Kalsium 470 mg
D-vitamiini 3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 220 kcal
Proteiini 1,9 g
Hiilihydraatti 12,4 g
Rasva 18,3 g
Tyydyttynyt rasva 8,5 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search