
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,400 kg graavilohta viipaloituna
- 0,200 kg Valio crème fraîchea
- 0,200 kg karkeaa dijonsinappia
- tilliä
- 0,400 kg graavilohta viipaloituna
- 0,200 kg Valio crème fraîchea
- 0,200 kg karkeaa dijonsinappia
- tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Asettele valmiiksi viipaloitu lohi tarjoiluastiaan.
- Vatkaa crème fraîche kovaksi vaahdoksi. Lisää sinappi joukkoon ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Voit laittaa crème fraìchen pursotinpussiin ja pursottaa lohen päälle tai tehdä lusikalla kuulia koristeeksi.
-
Vuoden kokki 2010 Mika Palonen on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
0 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatti
0 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0 g
Kalsium
0 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
0 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatti
0 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- tilliä