Siirry sisältöön
Graavilohta ja sinappi crème fraîche

Graavilohta ja sinappi crème fraîche

Graavilohta ja sinappi crème fraîche

Ainekset

  • 0,400 kg graavilohta viipaloituna
  • 0,200 kg Valio crème fraîchea
  • 0,200 kg karkeaa dijonsinappia
  • tilliä
  • 0,400 kg graavilohta viipaloituna
  • 0,200 kg Valio crème fraîchea
  • 0,200 kg karkeaa dijonsinappia
  • tilliä

Ohje

  1. Asettele valmiiksi viipaloitu lohi tarjoiluastiaan.
  2. Vatkaa crème fraîche kovaksi vaahdoksi. Lisää sinappi joukkoon ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Voit laittaa crème fraìchen pursotinpussiin ja pursottaa lohen päälle tai tehdä lusikalla kuulia koristeeksi.


  4. Vuoden kokki 2010 Mika Palonen on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.

Saman tarjoiluti­lanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 0 kcal
Proteiini 0 g
Hiilihydraatti 0 g
Rasva 0 g
Tyydyttynyt rasva 0 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0 g
Kalsium 0 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 0 kcal
Proteiini 0 g
Hiilihydraatti 0 g
Rasva 0 g
Tyydyttynyt rasva 0 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search