Siirry sisältöön
Graavilohta ja sinappi crème fraîche

Graavilohta ja sinappi crème fraîche

Graavilohta ja sinappi crème fraîche

Ainekset


Ohje

  1. Asettele valmiiksi viipaloitu lohi tarjoiluastiaan.
  2. Vatkaa crème fraîche kovaksi vaahdoksi. Lisää sinappi joukkoon ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Voit laittaa crème fraìchen pursotinpussiin ja pursottaa lohen päälle tai tehdä lusikalla kuulia koristeeksi.


  4. Vuoden kokki 2010 Mika Palonen on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 84 kcal
Proteiini 5,5 g
Hiilihydraatti 1,7 g
Rasva 6,1 g
Tyydyttynyt rasva 2,2 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 0,8 g
Kalsium 18 mg
D-vitamiini 2,5 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 210 kcal
Proteiini 13,8 g
Hiilihydraatti 4,3 g
Rasva 15,3 g
Tyydyttynyt rasva 5,6 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • tilliä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search