Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Hae
Hae
Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Graavilohta ja sinappi crème fraîche
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Graavilohta ja sinappi crème fraîche
Graavilohta ja sinappi crème fraîche
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Vuoden Kokki
Ammattikeittiö
Ainekset
20 annosta
0.400 kg
graavilohta viipaloituna
0.200 kg
Valio crème fraîchea laktoositon
0.200 kg
Dijon-kokojyväsinappia
0.000 kg
tilliä
Ohje
Asettele valmiiksi viipaloitu lohi tarjoiluastiaan.
Vatkaa crème fraîche kovaksi vaahdoksi. Lisää sinappi joukkoon ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
Voit laittaa crème fraìchen pursotinpussiin ja pursottaa lohen päälle tai tehdä lusikalla kuulia koristeeksi.
** Vuoden kokki 2010 Mika Palonen on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
0.8 kg
Laktoositon
193
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Jaa
Valion tuotteet reseptissä
Valio crème fraîche 2 kg laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
193 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
2,5 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
193 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
2,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Yhteystiedot
Tule asiakkaaksi
Tilaa uutiskirje
Tukkupalvelut
Pikatukkujen aukioloajat
Reseptit ammattilaisille
Tuotteet ammattilaisille
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Copyright © Valio Oy