Graavilohta ja sinappi crème fraîche

Graavilohta ja sinappi crème fraîche
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Graavilohta ja sinappi crème fraîche

Graavilohta ja sinappi crème fraîche

Ainekset20 annosta

0.400 kg
graavilohta viipaloituna
0.200 kg
0.200 kg
Dijon-kokojyväsinappia
0.000 kg
tilliä

Ohje

  1. Asettele valmiiksi viipaloitu lohi tarjoiluastiaan.
  2. Vatkaa crème fraîche kovaksi vaahdoksi. Lisää sinappi joukkoon ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Voit laittaa crème fraìchen pursotinpussiin ja pursottaa lohen päälle tai tehdä lusikalla kuulia koristeeksi.
  4. ** Vuoden kokki 2010 Mika Palonen on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
kpl
g
0.8 kg
193 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
193 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
2,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
193 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
2,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›