Graavisiika ja siianmätimousse on klassinen yhdistelmä ja herkullinen menun aloitus. Suupalakokoisena se on toimiva cocktailtilaisuuden tarjottava.
Aimo yhteistyöresepti
Graavisiika ja siianmätimousse on klassinen yhdistelmä ja herkullinen menun aloitus. Suupalakokoisena se on toimiva cocktailtilaisuuden tarjottava.
Graavisiika | |
---|---|
0.800 kg | siikafileetä |
0.050 kg | merisuolaa |
0.005 kg | sokeria |
0.001 kg | valkopippuria myllystä |
0.010 kg | tuoretta tilliä , varsineen |
Limevinaigrette | |
0.050 kg | limemehua ja -kuorta |
0.050 kg | rypsiöljyä |
0.020 kg | sokeria |
0.001 kg | suolaa |
Siianmätimousse | |
0.150 kg | siian mätiä |
0.300 kg | |
0.020 kg | sitruunamehua |
0.042 kg | punasipulia |
0.010 kg | ruohosipulia |
0.001 kg | mustapippuria myllystä |
Lisäksi | |
0.050 kg | punamangodin lehtiä , tai viinisuolaheinän lehtiä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.