Gratinoidut kasvikset

Valio Food Solutions

Gratinoidut kasvikset

Ainekset24 annosta

2.500 kg
0.250 kg
0.030 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.500 kg
0.500 kg
0.015 kg
vehnäjauhoja
0.178 kg
kananmunia
0.002 kg
mustapippurirouhetta
0.006 kg
suolaa
0.140 kg
hunajaa
0.003 kg
timjamia

Ohje

  1. Sekoita gratiinikasvikset, juusto ja ruohosipuli keskenään voidellussa GN 1/1-65 -astiassa.
  2. Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon maito, jauhot, Koskenlaskija ja mausteet. Kaada astiaan ja kiertoilmakypsennä 175 asteessa noin 40 minuuttia.
kpl
g
3.7 kg
95 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
95 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Kalsium
85 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
95 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Kalsium
85 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.