Siirry sisältöön
Gratinoidut riisipiirakat

Gratinoidut riisipiirakat

Gratinoidut riisipiirakat

Ainekset

Täytevaihtoehto 1

Täytevaihtoehto 2

Täytevaihtoehto 3


Ohje

  1. Sulata piirakat.

Täytteet

  1. Kuullota sipulit Oivariini rasvassa. Lisää seuraava raaka-aine ja kuumenna uudestaan.
  2. Jäähdytä massaa hieman ennen juustojen lisäämistä.
  3. Pursota täyte piirakoiden päälle ja paista 220 °C n. 15 min tai kunnes piirakat ovat kypsyneet.
  4. Jäähdytä massaa hieman ennen juustojen lisäämistä.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 650 kcal
Proteiini 36,6 g
Hiilihydraatti 28,5 g
Rasva 43,2 g
Tyydyttynyt rasva 22,6 g
Ravintokuitu 3,7 g
Suola 3,4 g
Kalsium 478,2 mg
D-vitamiini 0,4 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 171 kcal
Proteiini 9,6 g
Hiilihydraatti 7,5 g
Rasva 11,3 g
Tyydyttynyt rasva 5,9 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search