Gratinoidut riisipiirakat

Gratinoidut riisipiirakat

FoodService
172 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Sulata piirakat.

Täytteet
  • Kuullota sipulit Oivariini rasvassa. Lisää seuraava raaka-aine ja kuumenna uudestaan.

  • Jäähdytä massaa hieman ennen juustojen lisäämistä.

  • Pursota täyte piirakoiden päälle ja paista 220 °C n. 15 min tai kunnes piirakat ovat kypsyneet.

  • Jäähdytä massaa hieman ennen juustojen lisäämistä.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!