Gratinoidut riisipiirakat

Valio Food Solutions

Gratinoidut riisipiirakat

Ohje

  1. Sulata piirakat.
  2. Täytteet

  3. Kuullota sipulit Oivariini rasvassa. Lisää seuraava raaka-aine ja kuumenna uudestaan.
  4. Jäähdytä massaa hieman ennen juustojen lisäämistä.
  5. Pursota täyte piirakoiden päälle ja paista 220 °C n. 15 min tai kunnes piirakat ovat kypsyneet.
  6. Jäähdytä massaa hieman ennen juustojen lisäämistä.
kpl
g
3.8 kg
172 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
172 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Kalsium
124 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
172 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Kalsium
124 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.