Gratinoidut riisipiirakat

Gratinoidut riisipiirakat
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Gratinoidut riisipiirakat

Gratinoidut riisipiirakat

Ohje

  1. Sulata piirakat.
  2. Täytteet

  3. Kuullota sipulit Oivariini rasvassa. Lisää seuraava raaka-aine ja kuumenna uudestaan.
  4. Jäähdytä massaa hieman ennen juustojen lisäämistä.
  5. Pursota täyte piirakoiden päälle ja paista 220 °C n. 15 min tai kunnes piirakat ovat kypsyneet.
  6. Jäähdytä massaa hieman ennen juustojen lisäämistä.
kpl
g
3.8 kg
172 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
172 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
172 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›