Gratinoidut riisipiirakat

Gratinoidut riisipiirakat
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Gratinoidut riisipiirakat

Gratinoidut riisipiirakat

Ainekset10 annosta

0.800 kg

Täytevaihtoehto 1

0.005 kg
0.170 kg
pakastesipulikuutioita
0.200 kg
riistarouhetta sulatettuna
0.400 kg
0.200 kg

Täytevaihtoehto 2

0.005 kg
0.170 kg
pakastesipulikuutioita
0.200 kg
0.400 kg
0.200 kg

Täytevaihtoehto 3

0.005 kg
0.170 kg
pakastesipulikuutioita
0.200 kg
minivihanneskuutioita brunoisea
0.400 kg
0.200 kg

Ohje

  1. Sulata piirakat.
  2. Täytteet

  3. Kuullota sipulit Oivariini rasvassa. Lisää seuraava raaka-aine ja kuumenna uudestaan.
  4. Jäähdytä massaa hieman ennen juustojen lisäämistä.
  5. Pursota täyte piirakoiden päälle ja paista 220 °C n. 15 min tai kunnes piirakat ovat kypsyneet.
  6. Jäähdytä massaa hieman ennen juustojen lisäämistä.
kpl
g
3.8 kg
175 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
175 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
175 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.