Grillattu karitsan entrecôte kumina-voikastikkeella

Grillattu karitsan entrecôte kumina-voikastikkeella

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
180 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

3,750 kg karitsan entrecôteta esim. Tamminen
  suolaa
  mustapippuria myllystä
  timjamia
Kumina-voikastike
0,200 kg punaviiniä
0,050 kg punaviinietikkaa
0,010 kg kuminaa
0,020 kg sokeria
  suolaa
0,300 kg Valio Eila® voita
Porkkana-tuorejuustopyree
1,200 kg porkkanaa paloiteltuna
0,300 kg Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
0,020 kg inkivääriä
  suolaa
  sokeria
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Ohjeen on laatinut HK Scan Pro
  • Grillaa karitsan entrecôtet sisälämpötilaksi 58° C.

  • Mausta suolalla, pippurilla ja timjamilla.

Kumina-voikastike
  • Laita kaikki ainekset kattilaan voita lukuunottamatta.

  • Keitä kunnes kastikkeesta tulee siirappimaista.

  • Sekoita joukkoon huoneenlämpöinen voi sauvasekoittimella. Tarkista maku.

Porkkana-tuorejuustopyree
  • Keitä porkkanat kypsiksi.

  • Laita kaikki aineet tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi pyreeksi. Tarkista maku.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!