Grillattu karitsan entrecôte kumina-voikastikkeella

Valio Food Solutions

Grillattu karitsan entrecôte kumina-voikastikkeella

Ainekset10 annosta

3.750 kg
karitsan entrecôteta esim. Tamminen
0.000 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.000 kg
timjamia

Kumina-voikastike

0.200 kg
punaviiniä
0.050 kg
punaviinietikkaa
0.010 kg
kuminaa
0.020 kg
sokeria
0.000 kg
suolaa
0.300 kg

Porkkana-tuorejuustopyree

1.200 kg
porkkanaa paloiteltuna
0.300 kg
0.020 kg
inkivääriä
0.000 kg
suolaa
0.000 kg
sokeria

Ohje

  1. Ohjeen on laatinut HK Scan Pro

  2. Grillaa karitsan entrecôtet sisälämpötilaksi 58° C.
  3. Mausta suolalla, pippurilla ja timjamilla.
  4. Kumina-voikastike

  5. Laita kaikki ainekset kattilaan voita lukuunottamatta.
  6. Keitä kunnes kastikkeesta tulee siirappimaista.
  7. Sekoita joukkoon huoneenlämpöinen voi sauvasekoittimella. Tarkista maku.
  8. Porkkana-tuorejuustopyree

  9. Keitä porkkanat kypsiksi.
  10. Laita kaikki aineet tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi pyreeksi. Tarkista maku.
kpl
g
6.2 kg
180 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
180 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
14 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
180 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
14 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.