Grillattua Karitsan sisäfileetä ja kookoscurrya

Grillattua Karitsan sisäfileetä ja kookoscurrya
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Grillattua Karitsan sisäfileetä ja kookoscurrya

Grillattua Karitsan sisäfileetä ja kookoscurrya

Ainekset10 annosta

3.750 kg
karitsan sisäfileetä
0.000 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Punainen kookoscurry

0.120 kg
porkkana viipaleina
0.085 kg
salottisipulia paloiteltuna
0.020 kg
tuoretta inkivääriä
0.000 kg
oliiviöljyä
0.030 kg
punaista currytahnaa
0.200 kg
kasvislientä
0.300 kg
kookoskermaa
0.015 kg
riisiviinietikkaa
0.005 kg
korianterin vartta
0.000 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Aasialainen kasvissalaatti

0.200 kg
vettä
0.200 kg
riisiviinietikkaa
0.080 kg
sokeria
0.000 kg
inkivääriä
0.000 kg
kaffirlimetinlehteä
0.080 kg
porkkanaa lastuina
0.100 kg
fenkolia viipaleina
0.100 kg
retikkaa lastuina
0.080 kg
endiiviä suikaleina
0.005 kg
punaista chilipalkoa viipaleina
0.050 kg
wakamea
0.050 kg
shison lehtiä

Koristeluun

0.000 kg
tuoretta chiliä suikaleina
0.000 kg
seesaminsiemeniä

Ohje

  1. Ohjeen on laatinut HK Scan Pro

  2. Ota fileet huoneenlämpöön temperoitumaan.
  3. Grillaa mediumiksi (+54°C).
  4. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna lihan vetäytyä.
  5. Punainen kookoscurry

  6. Kuullota porkkanaviipaleet, sipulilohkot ja inkivääripalat oliiviöljyssä.
  7. Lisää punainen curry, kasvisliemi, kookoskerma, etikka ja korianterin varret.
  8. Hauduta kunnes porkkana on kypsää.
  9. Kaada seos tehosekoittimeen ja aja hienoksi.
  10. Kaada seos kattilaan, kuumenna ja mausta. Tarkista maku.
  11. Aasialainen kasvissalaatti

  12. Valmista ensin liemi.
  13. Lisää vesi, riisiviinietikka, sokeri, inkivääri ja limelehdet kattilaan.
  14. Kiehauta ja anna jäähtyä hetki.
  15. Laita salaattiainekset (poislukien wakame ja shisolehdet) vuokaan ja kaada liemi päälle.
  16. Anna maustua huoneenlämmössä n. 10 min.
  17. Siirrä kylmään tunniksi.
  18. Valuta kasvikset ja sekoita wakame joukkoon.
  19. Leikkaa karitsan sisäfileet 1 cm:n paloiksi.
  20. Nosta 2-3 palaa shisolehdelle.
  21. Laita pinnalle punaista kookoscurrya ja päälle kasvissalaattia.
  22. Koristele chilillä ja seesaminsiemenillä.
kpl
g
5.5 kg
154 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
154 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
154 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.