Grillattua parsaa ja korvasienimuhennosta

Grillattua parsaa ja korvasienimuhennosta
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Grillattua parsaa ja korvasienimuhennosta

Grillattua parsaa ja korvasienimuhennosta

Ainekset4 annosta

Korvasienimuhennos

0.400 kg
keitettyjä, säilöttyjä korvasieniä
0.170 kg
pakastesipulikuutioita
0.100 kg
0.000 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.500 kg

Grillattu parsa

1.000 kg
tuoretta, vihreää parsaa
0.050 kg
0.003 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.070 kg
sitruuna

Lisäksi

0.200 kg

Ohje

  1. Freesaa hyvin huuhdellut ja valutetut korvasienet voissa. Lisää sipulit, kuullota. Kaada kerma joukkoon ja mausta. Keitä kunnes muhennos on saostunut paksuksi.
  2. Poista parsojen puumaiset tyvet. Kuori nupuista alaspäin.
  3. Voitele parsat Oivariinilla. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Grillaa parsat ritilällä tai paista parilapannulla. Kääntele koko kypsentämisen ajan, n. 5 min tai kunnes parsa on kypsää.
  5. Nosta annoslautasille tai tarjoiluvatiin. Lisää sienimuhennos ja AURA.
kpl
g
1.4 kg
155 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
155 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
155 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.