Grillattua parsaa

Grillattua parsaa

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
154 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Korvasienimuhennos
0,400 kg keitettyjä, säilöttyjä korvasieniä
0,200 kg Food Service sipulikuutioita
0,100 kg Valio Eila® voita
  suolaa
  mustapippuria myllystä
0,500 kg Valio suurtalous kuohukermaa
1,000 kg tuoretta, vihreää parsaa
0,050 kg Valio Oivariini® juoksevaa
0,003 kg suolaa
  mustapippuria myllystä
0,070 kg sitruuna
Lisäksi
0,200 kg Valio AURA® murua
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Freesaa hyvin huuhdellut ja valutetut korvasienet voissa. Lisää sipulit, kuullota. Kaada kerma joukkoon ja mausta. Keitä kunnes muhennos on saostunut paksuksi.

  • Poista parsojen puumaiset tyvet. Kuori nupuista alaspäin.

  • Voitele parsat Oivariinilla. Mausta suolalla ja pippurilla.

  • Grillaa parsat ritilällä tai paista parilapannulla. Kääntele koko kypsentämisen ajan, n. 5 min tai kunnes parsa on kypsää.

  • Nosta annoslautasille tai tarjoiluvatiin. Lisää sienimuhennos ja AURA.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!