Gulassi

Gulassi

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
91 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,800 kg kassleria suikaloituna
0,002 kg suolaa
0,500 kg Food Service sipulikuutioita
0,050 kg Valio Eila® voita
2,000 kg vettä
0,020 kg lihaliemikuutiota
0,050 kg Food Service valkosipulikuutiota
0,100 kg tomaattipyreetä
0,001 kg oreganoa
0,001 kg jauhettua korianteria
0,001 kg kuivattua rakuunaa
0,001 kg kuivattua rosmariinia
0,001 kg kuivattua timjamia
0,001 kg kuivattua meiramia
0,002 kg mustapippuria myllystä
0,005 kg tabascoa
0,010 kg savupaprikajauhetta
0,500 kg Food Service paprikakuutioita
0,005 kg suolaa
1,500 kg Valio perunakuutioita sulatettuna
0,300 kg Valio smetanaa laktoositon
Koristeeksi
  hienonnettua persiljaa
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Mausta lihat suolalla. Ruskista sipuli- ja lihasuikaleet kevyesti voissa uunissa 175 asteessa 10 min.

  • Lisää vesi, liemikuutiot, mausteet ja paprika. Jatka kypsennystä uunissa 150 asteessa 45 min.

  • Lisää peruna ja smetana. Jatka kypsennystä vielä 30 min.

  • Ripottele pinnalle runsaasti hienonnettua persiljaa.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!