Gulassi

Gulassi
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Gulassi

Ainekset10 annosta

0.800 kg
kassleria suikaloituna
0.002 kg
suolaa
0.425 kg
pakastesipulikuutioita
0.050 kg
2.000 kg
vettä
0.020 kg
lihaliemikuutiota
0.050 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.100 kg
tomaattipyreetä
0.001 kg
oreganoa
0.001 kg
jauhettua korianteria
0.001 kg
kuivattua rakuunaa
0.001 kg
kuivattua rosmariinia
0.001 kg
kuivattua timjamia
0.001 kg
kuivattua meiramia
0.002 kg
mustapippuria myllystä
0.005 kg
tabascoa
0.010 kg
savupaprikajauhetta
0.400 kg
pakaste paprikakuutioita
0.005 kg
suolaa
1.500 kg
0.300 kg

Koristeeksi

0.000 kg
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Mausta lihat suolalla. Ruskista sipuli- ja lihasuikaleet kevyesti voissa uunissa 175 asteessa 10 min.
  2. Lisää vesi, liemikuutiot, mausteet ja paprika. Jatka kypsennystä uunissa 150 asteessa 45 min.
  3. Lisää peruna ja smetana. Jatka kypsennystä vielä 30 min.
  4. Ripottele pinnalle runsaasti hienonnettua persiljaa.
kpl
g
5.9 kg
92 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
92 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
92 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.