Halloween munkki

Halloween munkki
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Halloween munkki

Halloween munkki

Mehevä berliininmunkki on saanut tällä kertaa täytteeksi Valio aprikoositäytteen ja kuorrutteeksi oranssin pomadan.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset69 kpl

Esitaikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.120 kg
0.010 kg
hiivaa
1.000 kg
vehnäjauhoja
2.230 kg (69 kpl à 0.032 kg)

Taikina

2.230 kg
esitaikinaa
0.010 kg
suolaa
0.250 kg
sokeria
0.150 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.290 kg
1.500 kg
vehnäjauhoja
4.830 kg (69 kpl à 0.070 kg)

Täyte

1.035 kg
1.035 kg (69 kpl à 0.015 kg)

Pinnalle

1.800 kg
pomadaa
0.700 kg
marsipaania
2.500 kg (69 kpl à 0.036 kg)
10.595 kg (69 kpl à 0.154 kg)

Ohje

  1. Valmista esitaikina. Sekoita 20 asteiseen veteen maitojauhe, kermaviili, hiiva ja jauhot. Anna esitaikinan käydä 1 tunti huoneenlämpötilassa ja sen jälkeen yli yön kylmiössä.
  2. Sekoita esitaikinan joukkoon taikinan muut aineet ja vaivaa taikinaksi.
  3. Anna taikina levätä 20 minuuttia ja sekoita sen jälkeen taikinaa nopeasti. Anna taikinan levätä 20 minuuttia.
  4. Valmista taikinasta 70 g:n painoisia pyöreitä munkkeja. Nostata munkit.
  5. Koristeita varten kauli musta marsipaani 2 mm :n vahvuiseksi. Ota muotilla suut ja silmät.
  6. Paista munkit 175 asteisessa uppopaistorasvassa. Täytä munkit aprikoositäytteellä ja kuorruta pinta oranssilla pomadalla. Laita marsipaani suut ja silmät vielä kosteaan pomadaan.
kpl
g
4.8 kg
308 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
308 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
56 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
308 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
56 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.