Halloween Whoopie

Halloween Whoopie
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Halloween Whoopie

Halloween Whoopie

Rakenna whoopie leivos pysty asentoon, niin saat vitriiniin näyttävämpiä rivistöjä leivoksia.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset62 kpl

0.600 kg
0.900 kg
sokeria
0.040 kg
vanilliinisokeria
0.200 kg
kananmunia
0.350 kg
1.000 kg
vehnäjauhoja
0.020 kg
leivinjauhetta
0.000 kg
keltaista elintarvikeväriä
3.110 kg (62 kpl à 0.050 kg)

Tuorejuustokreemi

0.850 kg
0.210 kg
sokeria
0.340 kg
vettä
0.460 kg
1.860 kg (62 kpl à 0.030 kg)

Täyte

1.000 kg
1.000 kg (62 kpl à 0.016 kg)

Koristeluun

0.070 kg
tummaa suklaata
0.050 kg
pistaasipähkinöitä
0.120 kg (62 kpl à 0.002 kg)
6.090 kg (62 kpl à 0.098 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi, sokeri ja vanilliinisokeri. Sekoita joukkoon kananmunat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon jogurtti. Sekoita lopuksi joukkoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
  2. Pursota massasta 50 g:n paloja pellille. Paista palat 180 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
  3. Valmista voikreemi. Keitä sokeri ja vesi. Jäähdytä seos. Vaahdota voi ja sekoita sen joukkoon sokerivesi nauhana. Vaahdota kreemi ilmavaksi.
  4. Sekoita voikreemin joukkoon tuorejuusto. Älä sekoita liikaa.
  5. Pursota tuorejuustokreemistä rengas whoopiepohjan päälle. Pursota ananas-greippitäytettä kreemirenkaan keskelle. Laita toinen whoopiepohja päälle. Anna kovettu kylmässä.
  6. Leikkaa whoopie puoliksi ja aseta leikkauspinta alustaa vasten.
  7. Koristele halloween aiheisiksi.
kpl
g
6.6 kg
381 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
381 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
381 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.