Kotikeittiö
Ammattilaiset
Hae
Hae
Hampurilainen
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Hampurilainen
Hampurilainen
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä
Ammattikeittiö
Ainekset
10 annosta
0.800 kg
Valio juustosämpylää
Väliin
1.400 kg
Valio lihaisia pannupihvejä
0.194 kg
tomaatteja viipaleina
0.170 kg
sipulia viipaleina
0.000 kg
Valio Eila® voita
Lisäksi
0.000 kg
Valio paahdettuja maalaisranskalaisia
Ohje
Kypsennä pihvit parilalla.
Lämmitä halkaistut sämpylät
Kokoa hampurilaiset, lisää viimeiseksi voita ohuena siivuna. Tarjoa perunoiden kanssa.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
2.5 kg
Laktoositon
207
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio juustosämpylä halkaistu 80 g x 20 / 1,6 kg laktoositon
Valio lihaisa pannupihvi 140 g x 60 / 8,4 kg
Valio Eila® voi 500 g laktoositon
Valio paahdettu maalaisranskalainen 3,5 kg x 1 / 3,5 kg
Ravintosisältö annoksessa
Energia
207 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,9 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
207 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›