Hapankaali-smetanaseitä ja sinappiriisiä

Valio Food Solutions

Hapankaali-smetanaseitä ja sinappiriisiä

Hapankaali-smetanaseitä ja sinappiriisiä

Ainekset20 annosta

1.000 kg
basmatiriisiä
0.400 kg
0.200 kg
sinappia
2.000 kg
vähäsuolaista kalalientä
0.100 kg
2.000 kg
0.500 kg
hapankaalia
0.750 kg
0.010 kg
suolaa
0.002 kg
mustapippuria myllystä

Päälle

0.100 kg
paahdettua sipulia
0.017 kg
lehtipersiljaa hienonnettuna

Ohje

  1. Sekoita riisi, sipulit, sinappi ja kalaliemi sekaisin 1/1 GN vuoassa. Lisää voikuutiot, jäiset annoskalapalat ja hapankaali. Kuorruta smetanalla ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
  2. Paista 185 °C uunissa n. 40-50 min. tai kunnes riisi on kypsää (peitä tarvittaessa kannella) ja koristele paahdetulla sipulilla ja lehtipersiljalla.
kpl
g
6.5 kg
187 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
187 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
187 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›